BookKit« is een software-pakket voor de verwerking van boekingen van een reisketen of een enkel reiskantoor.

Door het internet-gerichte ontwerp kunnen tientallen gebruikers tegelijkertijd werken. Dankzij onze strikt logische en efficiŰnte werkwijze, is BookKit« ÚÚn van de meest professionele en competitieve pakketten die vandaag op de markt te verkrijgen zijn.

De gegevens worden bewaard op een centrale beveiligde server die is verbonden met het internet. Hierdoor wordt er op de computers van de gebruikers zelf niets bewaard. U kan de werkwijze van BookKit« vergelijken met online bankieren of andere online software.

Het enige dat u nodig hebt om te werken met BookKit« is een stabiele breedbandverbinding zoals ADSL of kabel. De computers van gebruikers moeten beschikken over het besturingssysteem Microsoft Windows 98 of hoger.

Gebruikers kunnen met BookKit« werken vanop eender welke computer die toegang heeft tot het internet. Dit biedt excellente mogelijkheden voor vertegenwoordigers (laptop), telewerkers, on-site verkopers en dergelijke. U bepaalt immers zelf wanneer en hoe u de gegevens invoert. U wil vanop uw PC thuis even iets nakijken ? U wilt in het buitenland de boekingen opvolgen ? Log in op BookKit« vanuit eender welke locatie en uw volledige administratie ligt binnen uw bereik.

BookKit« richt zich in hoofdzaak op ondernemingen die bestaan uit 1 tot 10 reiskantoren.

BookKit« heeft een aantal belangrijke voordelen ten op zichte van de traditionele software in de reissector. Uw onderneming heeft ÚÚn centrale boekhouding met doorlopende factuurnummers en dossiernummers. Bovendien zijn alle functies en mogelijkheden ingebouwd zoals deze gebruikt worden in de traditionele software: contactenboek, statistieken, parameters, documenten afprinten, rapporten, detail dossieropmaak, automatische prijsberekeningen, BTW, overzichten, enzoverder.

De vertrouwde werkomgeving stelt gebruikers in staat om snel aan te slag te kunnen met BookKit«. De klassieke onderverdeling van het dossier in reservatiegegevens - boekingsinfo - transport - accommodatie - extra diensten - verzekering - reizigersgegevens zal de reisagent vertrouwd voorkomen.

BookKit« werd ontwikkeld dankzij een jarenlange ervaring in de toeristische software, waardoor wij ons perfect kunnen inleven in de behoeften van de reisagent van de 21e eeuw. Onze testcases (tweede helft van 2003) verliepen nagenoeg vlekkeloos.

Met BookKit« haalt u topkwaliteit software in huis. Onze no-nonsense stijl en jarenlange ervaring in de toeristische software zorgen voor een bijzonder efficiŰnte verwerking van uw administratie. Door het volledig internetgestuurd ontwerp kiest u met BookKit« voor toekomst.

Het terugverdieneffect voor uw onderneming bevindt zich reeds in het eerste jaar van gebruik. Contacteer ons voor prijzen en een gratis demonstratie.

Op onze uitgebreide FAQ vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Bezoek onze showcase om een impressie te krijgen van de verschilldende gebruikersschermen. Indien u zelf reisagent bent, kan u een toegangscode verkrijgen voor onze volledig functionele gratis live demo.

  

 


BooKKit« is een product van Dot Internet BVBA. De inhoud van deze website wordt door copyright beschermd.